• 0504114212
 • myynti@palveluita.info
  Näytä suodatin
  Tietuetta ei löytynyt

  Rakennusten kuntotutkimukset

  Rakennuksen sisäilman olosuhteiden tulee olla sellaiset, ettei niistä aiheudu tilassa oleskeleville terveyshaittaa. Jos melua, tärinää, hajua, valoa, mikrobeja, pölyä, savua, liiallista lämpöä tai kylmyyttä taikka kosteutta, säteilyä tai muuta niihin verrattavaa esiintyy siten,…

  Lisää

  Rakennuksen sisäilman olosuhteiden tulee olla sellaiset, ettei niistä aiheudu tilassa oleskeleville terveyshaittaa. Jos melua, tärinää, hajua, valoa, mikrobeja, pölyä, savua, liiallista lämpöä tai kylmyyttä taikka kosteutta, säteilyä tai muuta niihin verrattavaa esiintyy siten, että siitä voi aiheutua terveyshaittaa asunnossa tai muussa tilassa oleskelevalle, on toimenpiteisiin haitan ja siihen johtaneiden tekijöiden selvittämiseksi, poistamiseksi tai rajoittamiseksi ryhdyttävä viipymättä.

  Esim. seuraavia kuntotutkimuksia: Kosteustekniset kuntotutkimukset, rakennetekniset kuntotutkimukset, ilmanvaihtojärjestelmien kunto- ja puhtaustutkimukset, rakenteiden vuototutkimukset merkkiainekokeella, painesuhdemittaukset (myös tallentavina pitkäaikaismittauksina), kuntoarviot, kosteusvauriokartoitukset, rakenteiden mikrobiologiset epäpuhtaudet, rakenteiden pintaemissiot (FLEC), materiaalien haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC), materiaalien formaldehydi ja muut aldehydit, materiaalien ammoniakki, märkätilojen kuntoarviot Huom. muista käyttää haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen palveluita.

  Vähemmän

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  Jokeva kustannus
  Sierakiventie 8, 02780 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0504114212

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search