• 0400800182
 • myynti@palveluita.info
  Tietuetta ei löytynyt
  Lisää suodattimia

  Muu erikoistunut rakennustoiminta

  Tähän kuuluvat rakennusten ja rakennelmien purku, rakennuspaikan raivaus ja muut rakentamista edeltävät valmistelutyöt sekä talonrakennuksen että maa- ja vesirakennuksen asennus- ja viimeistelytyöt sekä muut erikoisalojen työt.

  Tyypillisiä erikoisalojen töitä, jotka vaativat…

  Lisää

  Tähän kuuluvat rakennusten ja rakennelmien purku, rakennuspaikan raivaus ja muut rakentamista edeltävät valmistelutyöt sekä talonrakennuksen että maa- ja vesirakennuksen asennus- ja viimeistelytyöt sekä muut erikoisalojen työt.

  Tyypillisiä erikoisalojen töitä, jotka vaativat erityistaitoja tai -laitteita, ovat esimerkiksi paalutus-, perustus-, runko-, betoni-, muuraus- ja kivityöt, teräs- tms. rakenteiden pystytys, rakennustelineiden asennus, kattotyöt, yms. Uudisrakentamiseen liittyvä erikoisalojen rakentaminen suoritetaan useimmiten alihankintana, mutta korjausrakentamiseen liittyvien erikoisalojen töiden tilaaja on usein korjattavan kohteen omistaja.

  Asennustöihin kuuluvat kaikkien sellaisten varusteiden ja laitteiden kokoaminen ja paikalleen asentaminen, jotka ovat välttämättömiä rakennuksen/rakennelman toiminnallisuuden kannalta. Tällaiset työt tehdään yleensä rakennuspaikalla, vaikka osa työstä voi tapahtua laitetoimittajan omissa tiloissa. Rakennusasennus sisältää putkityöt, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien, antennien, hälytysjärjestelmien ja muiden sähköjärjestelmien, palosammutusjärjestelmien sekä hissien ja liukuportaiden asennukset.

  Lisäksi tähän kuuluu eristystyö (vesi-, lämpö-, äänieristys), metallilevyjen ja -kasettien asennus, jäähdytysjärjestelmien asennus sekä teiden, lentokenttien, rautateiden, satamien ja muiden vastaavien rakennuskohteiden valaisinlaitteiden ja sähköisten merkinantolaitteiden asennus. Myös edellä mainittuihin ja niiden kaltaisiin töihin liittyvät korjaustyöt kuuluvat tähän luokkaan.

  Rakennuksen, ja soveltuvin osin rakennelman, viimeistely sisältää rakennustyön loppuun saattamisen, kuten lasitus-, rappaus-, maalaus- ja sisustustyöt, lattian- ja seinien päällystystyöt, kuten parketin asennuksen, mattotyöt, tapetoinnin jne., lattian hiontatyöt, rakennuspuusepäntyöt, akustoinnin, rakennuksen/rakennelman vaipan/pinnan puhdistustyöt jne. Myös edellä mainittuihin ja niiden kaltaisiin töihin liittyvät korjaustyöt kuuluvat tähän luokkaan. Huom. muista käyttää haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen tai yksityisen palveluita. Hakusanoja esimerikoistunut rakennustoiminta, rakennusasennus, rakennustyö (talojen rakennusasennus ja viimeistely), rakentaminen (talojen rakennusasennus ja viimeistely), sivu-urakointi (talojen rakennusasennus ja viimeistely), talonrakentaminen (rakennusasennus ja viimeistely), talonrakentamisen osatyöt, urakointi (talojen rakennusasennus ja viimeistely), viimeistely (rakennusten)

  Vähemmän

  Filter

  paluu

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400800182

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search