• 0504114212
 • myynti@palveluita.info
  Tietuetta ei löytynyt

  Lakiasiain- ja laskentatoimen palvelut

  Tähän palveluun (luokkaan) kuuluu esim. yhden osapuolen oikeudellinen edustaminen toista osapuolta vastaan tuomioistuimessa tai sitä edeltävissä vaiheissa tai muussa oikeudellisessa elimessä asianajajien toimesta tai heidän valvonnassaan: oikeudellinen neuvonta ja edustus…

  Lisää

  Tähän palveluun (luokkaan) kuuluu esim. yhden osapuolen oikeudellinen edustaminen toista osapuolta vastaan tuomioistuimessa tai sitä edeltävissä vaiheissa tai muussa oikeudellisessa elimessä asianajajien toimesta tai heidän valvonnassaan: oikeudellinen neuvonta ja edustus siviiliasioissa, rikosasioissa sekä työriitojen yhteydessä. Tähän kuuluu myös oikeudellisten asiakirjojen valmistelu: yhtiöiden perustamisasiakirjat ja vastaavat, osakassopimukset, patentti- ja tekijänoikeudet, kauppakirjat, testamentit, säätiöimissopimukset yms. sekä julkisten notaarien, siviiliasioita hoitavien notaarien, sovittelijoiden ja välimiesten muu toiminta. Tähän luokkaan (palveluun) kuuluvat myös laskentatoimen ja kirjanpitopalvelut, kuten tilintarkastus sekä tilinpäätösten valmistelu ja kirjanpito. Huom. muista käyttää haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen tai yksityisen palveluita.

  Vähemmän

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  Jokeva kustannus
  Sierakiventie 8, 02780 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0504114212

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search