• 0504114212
 • myynti@palveluita.info
  Näytä suodatin
  Tietuetta ei löytynyt

  Laskentatoimi, kirjanpito ja tilintarkastus; veroneuvonta

  Tähän kuuluu esim. asiakkaan laskuun tapahtuva kirjanpidon ja tilinpäätöksen laadinta; kirjanpidon, tilinpäätöksen ja hallinnon tarkastaminen; tilinpäätöksen vahvistaminen; sekä palkkojen laskeminen, verolaskelmien ja reskontrien laatiminen, mikäli se kuuluu osana…

  Lisää

  Tähän kuuluu esim. asiakkaan laskuun tapahtuva kirjanpidon ja tilinpäätöksen laadinta; kirjanpidon, tilinpäätöksen ja hallinnon tarkastaminen; tilinpäätöksen vahvistaminen; sekä palkkojen laskeminen, verolaskelmien ja reskontrien laatiminen, mikäli se kuuluu osana palveluun.

  Tähän kuuluu myös yritysten ja luonnollisten henkilöiden veroilmoitusten laadinta sekä verotukseen liittyvä neuvonta asiakkaan laskuun. Myös asiakkaan edustaminen veroviranomaisten luona muissa kuin oikeudellisissa asioissa sekä esim. konkurssipesien hallinnolle tuotettavat laskentatoimen yms. palvelut. Huom. muista käyttää haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen tai yksityisen palveluita.

  Vähemmän

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  Jokeva kustannus
  Sierakiventie 8, 02780 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0504114212

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search