• 0504114212
 • myynti@palveluita.info
  Tulokset 1 - 1 / 1

  Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus

  Tähän kuuluu suuri määrä palveluita esim. vesijohtojen, viemärien, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien asennus ml. näihin liittyvät laajennus-, muutos-, ylläpito-, huolto- ja korjaustyöt. Tähän kuuluu esim. talonrakennukseen tai muuhun rakentamiseen liittyvä…

  Lisää

  Tähän kuuluu suuri määrä palveluita esim. vesijohtojen, viemärien, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien asennus ml. näihin liittyvät laajennus-, muutos-, ylläpito-, huolto- ja korjaustyöt. Tähän kuuluu esim. talonrakennukseen tai muuhun rakentamiseen liittyvä asennustoiminta, kuten: kaikenlaisten lämmitysjärjestelmien asennus (sähkö, kaasu, öljy, puu, pelletti, maalämpö ja ilmalämpö), jäähdytyslaitteiden asennus, joiden toiminta perustuu veden kierrätykseen, vesikiertoisen lattialämmityksen asennus, vesijohtojen, viemärien ja saniteettikalusteiden asennus, kiinteistökohtaisten jäteveden puhdistusjärjestelmien ja säiliöiden asennus, tuuletus-, ilmastointi- ja jäähdytyslaitteiden ja -kanavien asennus, kaasulaitteiden asennus, höyryputkistojen asennus, palosammutusjärjestelmien asennus, nurmikon kastelujärjestelmien asennus. Huom. muista käyttää haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen palveluita.

  Vähemmän

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  Jokeva kustannus
  Sierakiventie 8, 02780 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0504114212

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search