• 0400254214
 • myynti@palveluita.info
  Tietuetta ei löytynyt
  • Kaikki luokat
  • Muualla mainitsemattomien koneiden ja laitteiden tukkukauppa

  Muualla mainitsemattomien koneiden ja laitteiden tukkukauppa

  Muualla luokittelemattomien tuotantotoimintaan tai ammattimaiseen käyttöön tarkoitettujen koneiden, laitteiden ja tarvikkeiden tukkukauppa. Kuten myymälöiden yms. kylmäkalusteet ja suurkeittiökoneet; erilaiset raha- ja/tai korttiautomaatit; liiketoimintaan tarkoitetut pesu- ja…

  Lisää

  Muualla luokittelemattomien tuotantotoimintaan tai ammattimaiseen käyttöön tarkoitettujen koneiden, laitteiden ja tarvikkeiden tukkukauppa. Kuten myymälöiden yms. kylmäkalusteet ja suurkeittiökoneet; erilaiset raha- ja/tai korttiautomaatit; liiketoimintaan tarkoitetut pesu- ja siivouskoneet ja -laitteet; trukit, nosturit ja muut siirtolaitteet (mm. hissit); kompressorit ja pumput; teollisuuden ja merenkulun mittaus-, tarkkailu- ja ohjauslaitteet; työturvallisuustarvikkeet, hydrauliikkalaitteet, väestönsuojelutarvikkeet. Huom. muista käyttää myös haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen palveluita.

  Vähemmän

  Filter

  paluu

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400254214

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search