• 0504114212
 • myynti@palveluita.info
  Tietuetta ei löytynyt

  Vanhusten ja vammaisten asumispalvelut

  Tähän kuuluvat asumis- ja henkilökohtaiset hoivapalvelut on tarkoitettu ikääntyneille henkilöille ja vammaisille, jotka eivät täysin kykene huolehtimaan itsestään ja/tai eivät halua asua itsenäisesti. Palvelutalossa on kotipalveluja antava henkilökunta ympäri vuorokauden tai…

  Lisää

  Tähän kuuluvat asumis- ja henkilökohtaiset hoivapalvelut on tarkoitettu ikääntyneille henkilöille ja vammaisille, jotka eivät täysin kykene huolehtimaan itsestään ja/tai eivät halua asua itsenäisesti. Palvelutalossa on kotipalveluja antava henkilökunta ympäri vuorokauden tai vain päivällä. Jos henkilökunta on paikalla vain päivällä, on yöllä oltava turvahälytys. Lisäksi palvelutalon luonteeseen kuuluu esteetön ympäristö eli tilat sopivat myös liikuntaesteisille. Palvelutalossa asukkailla on käytössään oma asuintila tai huoneisto. Palveluun kuuluu tyypillisesti täysihoito, valvontaa sekä avustamista taloudenhoidossa ja muissa päivittäisissä toiminnoissa. Palveluun voi kuulua myös ammattihenkilöiden antamaa sairaanhoitoa asukkaille yksikköön kuuluvissa erillisissä tiloissa. Tällaisten yksiköiden nimi voi olla palvelutalo, hoitokoti, palvelukoti, pienkoti, perhekoti, ryhmäkoti, asuntola jne. Tähän luetaan myös yksityisen sektorin tuottamat palvelut. Huom. muista käyttää myös haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen palveluita.

  Vähemmän

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  Jokeva kustannus
  Sierakiventie 8, 02780 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0504114212

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search