• 0400254214
 • myynti@palveluita.info
  Tietuetta ei löytynyt

  Järjestöjen toiminta

  Tähän esim. kuuluu sellaisten organisaatioiden toiminta, jotka ajavat erityisten ryhmien etuja tai aatteita. Näillä organisaatioilla on yleensä jäsenkunta, mutta niiden toiminta voi koskea muitakin ja olla hyödyksi muillekin kuin jäsenille. Luokan jako tehdään sen mukaan, mitä…

  Lisää

  Tähän esim. kuuluu sellaisten organisaatioiden toiminta, jotka ajavat erityisten ryhmien etuja tai aatteita. Näillä organisaatioilla on yleensä jäsenkunta, mutta niiden toiminta voi koskea muitakin ja olla hyödyksi muillekin kuin jäsenille. Luokan jako tehdään sen mukaan, mitä tarkoitusta organisaatiot palvelevat: työnantajien, yrittäjien ja ammatillisten tai tieteellisten yhteisöjen etujen ajaminen (941), työntekijöiden etujen ajaminen (942) tai uskonnollisten, poliittisten, kulttuuristen, kasvatuksellisten aatteiden tai virkistystoimintojen edistäminen (949). Huom. muista käyttää haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen palveluita.

  Vähemmän

  Filter

  paluu

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400254214

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search