• 0400800182
 • myynti@palveluita.info
  Tietuetta ei löytynyt
  Lisää suodattimia
  • Kaikki luokat
  • Kulkuneuvojen, koneiden ja laitteiden vuokraus ilman käyttäjää sekä kotitaloustavaroiden vuokraus

  Kulkuneuvojen, koneiden ja laitteiden vuokraus ilman käyttäjää sekä kotitaloustavaroiden vuokraus

  Palveluita kulkuneuvojen sekä kuljetus- ja liikennevälineiden vuokraus ilman kuljettajaa tai miehistöä; pääasiassa elinkeinotoiminnassa käytettävien koneiden, laitteiden ja tarvikkeiden vuokraus ilman käyttäjää; kotitaloustavaroiden vuokraus kotitalouksille, yrityksille,…

  Lisää

  Palveluita kulkuneuvojen sekä kuljetus- ja liikennevälineiden vuokraus ilman kuljettajaa tai miehistöä; pääasiassa elinkeinotoiminnassa käytettävien koneiden, laitteiden ja tarvikkeiden vuokraus ilman käyttäjää; kotitaloustavaroiden vuokraus kotitalouksille, yrityksille, laitoksille yms. Käyttöleasing huoltosopimuksella tai ilman. Käyttöleasing on leasingtoimintaa, joka tapahtuu ilman ulkopuolisen rahoitusyhtiön apua. Tällöin tavarantoimittaja, esim. maahantuoja tai valmistaja itse, on vuokralleantajana. Käyttöleasingistä käytetään myös nimityksiä operatiivinen leasing tai suora leasing. Sen sijaan rahoitusleasing, jossa rahoituslaitos hankkii asiakkaan valitseman kohteen omistukseensa ja luovuttaa sen hallintaoikeuden asiakkaalle vuokraa vastaan, ei kuulu tähän luokkaan. Huom. muista käyttää haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen palveluita.

  Vähemmän

  Filter

  paluu

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400800182

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search