• 0400254214
 • myynti@palveluita.info
  Tietuetta ei löytynyt

  Muu koulutus

  Tähän palvelu luokkaan kuuluu aikuis-, jatko- ja täydennyskoulutus, joka liittyy työhön, harrastuksiin tai itseopiskeluun. Tähän luokitellaan myös sellainen työllisyyskoulutus, joka ei johda opetusministeriön tunnustamaan tutkintoon, esimerkiksi erilaiset työllisyyskurssit, kun…

  Lisää

  Tähän palvelu luokkaan kuuluu aikuis-, jatko- ja täydennyskoulutus, joka liittyy työhön, harrastuksiin tai itseopiskeluun. Tähän luokitellaan myös sellainen työllisyyskoulutus, joka ei johda opetusministeriön tunnustamaan tutkintoon, esimerkiksi erilaiset työllisyyskurssit, kun taas tutkintoon johtava työllisyyskoulutus luokitellaan ammatilliseen koulutukseen (85320).

  Tähän kuuluvat myös leirit, kurssikeskukset ym., jotka antavat yksilöille tai ryhmille urheilu- ja liikuntaharrastuksiin, vieraisiin kieliin, musiikkiin, teatteriin, kuvataiteisiin, kirjoittamiseen jne. liittyvää ohjausta ja koulutusta. Huom. muista käyttää haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen palveluita.

  Vähemmän

  Filter

  paluu

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400254214

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search