• 0400254214
 • myynti@palveluita.info
  Tietuetta ei löytynyt

  Urheilu- ja liikuntakoulutus

  Tähän palveluun kuuluvat yritykset, yhteisöt ja vastaavat, jotka järjestävät valmennusleirejä, kursseja yms., joissa yksilöille tai ryhmille annetaan ohjausta urheilussa ja vastaavanlaisissa harrastuksissa. Luokkaan eivät sisälly koulujärjestelmän oppilaitokset, kuten…

  Lisää

  Tähän palveluun kuuluvat yritykset, yhteisöt ja vastaavat, jotka järjestävät valmennusleirejä, kursseja yms., joissa yksilöille tai ryhmille annetaan ohjausta urheilussa ja vastaavanlaisissa harrastuksissa. Luokkaan eivät sisälly koulujärjestelmän oppilaitokset, kuten esimerkiksi urheiluopistot. Ohjausta voidaan antaa eri tavoin ja erilaisissa puitteissa, kuten ohjausta antavan, asiakkaan tai oppilaitosten liikuntatiloissa. Kuten esim. urheiluopetus (jääkiekko, koripallo, tennis, jalkapallo jne.), urheiluleirit, voimistelun opetus, ratsastuksen opetus, ratsastuskoulut, uinnin opetus, urheiluvalmennus, taistelulajien opetus, korttipelien opetus (esim. bridge), joogan opetus. Huom. muista käyttää haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen palveluita.

  Vähemmän

  Filter

  paluu

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400254214

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search