• 0400800182
 • myynti@palveluita.info
  Tietuetta ei löytynyt
  Lisää suodattimia

  Muu rakennustekninen palvelu

  Tähän kuuluvat esim. muualle luokittelemattomat tekniset palvelut, katselmukset ja tarkastukset. Palveluita esim.  kunnallinen rakennustarkastus, melututkimukset, meluntorjuntasuunnittelu ja äänieristyksen suunnittelu, rakennusakustinen suunnittelu, kiinteistötekniikkaan ja…

  Lisää

  Tähän kuuluvat esim. muualle luokittelemattomat tekniset palvelut, katselmukset ja tarkastukset. Palveluita esim.  kunnallinen rakennustarkastus, melututkimukset, meluntorjuntasuunnittelu ja äänieristyksen suunnittelu, rakennusakustinen suunnittelu, kiinteistötekniikkaan ja -arviointiin liittyvät palvelut esim. kiinteistöjen ja rakennusten arviointi ja kuntotutkimus, vesivahinkokartoitus, kosteusmittaus yms. luokitukset, rekisteri- ja maanhankintaselvitykset sekä kaavan toteuttamisen tulkinta ja laskenta, rakennushankkeiden projektinjohtopalvelut. Huom. muista käyttää haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen tai yksityisen palveluita.

  Vähemmän

  Filter

  paluu

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400800182

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search