• 0400254214
 • myynti@palveluita.info
  Tietuetta ei löytynyt
  • Kaikki luokat
  • Insinööripalvelut ja niihin liittyvä tekninen konsultointi

  Insinööripalvelut ja niihin liittyvä tekninen konsultointi

  Tähän luokkaan kuuluu ja palveluihin liittyy esim. insinööritieteiden palvelut (kuten fysiikan lakien ja insinööritieteiden periaatteiden soveltaminen koneiden, materiaalien, instrumenttien, rakenteiden, prosessien ja systeemien suunnitteluun) sekä…

  Lisää

  Tähän luokkaan kuuluu ja palveluihin liittyy esim. insinööritieteiden palvelut (kuten fysiikan lakien ja insinööritieteiden periaatteiden soveltaminen koneiden, materiaalien, instrumenttien, rakenteiden, prosessien ja systeemien suunnitteluun) sekä konsultointipalvelut, ilmastointi-, jäähdytys- ja saniteettiprojektien sekä ympäristöpäästöihin, akustiikkaan yms. liittyvien hankkeiden yksityiskohtainen tekninen suunnittelu, geofysikaaliset, geologiset ja seismiset mittaukset, maanmittaus- ja kartoituspalvelut, ympäristön suojeluun ja ympäristövaikutusten yms. arviointiin liittyvä tekninen suunnittelu. Huom. muista käyttää haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen tai yksityisen palveluita.

  Vähemmän

  Filter

  paluu

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400254214

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search