• 0504114212
 • myynti@palveluita.info
  Katso haku suodatin
  Tietuetta ei löytynyt

  Muu rakennustekninen palvelu

  Tähän kuuluvat mm. muualle luokittelemattomat tekniset palvelut, katselmukset ja tarkastukset kuten kunnallinen rakennustarkastus, melututkimukset, meluntorjuntasuunnittelu ja äänieristyksen suunnittelu, rakennusakustinen suunnittelu, kiinteistötekniikkaan ja -arviointiin

  Lisää

  Tähän kuuluvat mm. muualle luokittelemattomat tekniset palvelut, katselmukset ja tarkastukset kuten kunnallinen rakennustarkastus, melututkimukset, meluntorjuntasuunnittelu ja äänieristyksen suunnittelu, rakennusakustinen suunnittelu, kiinteistötekniikkaan ja -arviointiin liittyvät palvelut esim. kiinteistöjen ja rakennusten arviointi ja kuntotutkimus, vesivahinkokartoitus, kosteusmittaus yms. luokitukset, rekisteri- ja maanhankintaselvitykset sekä kaavan toteuttamisen tulkinta ja laskenta, rakennushankkeiden projektinjohtopalvelut. Huom. muista käyttää haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen palveluita.

  Vähemmän

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  Jokeva kustannus
  Sierakiventie 8, 02780 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0504114212

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search