• 0400254214
 • myynti@palveluita.info
  Tietuetta ei löytynyt

  Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

  Tähän palveluun sisältyy ohjelmien ja ohjelmistojen kirjoittaminen, muuntaminen, testaaminen ja tuki, lisäksi: ohjelmiston rakenteen ja sisällön suunnittelu ja/tai ohjelmakoodin kirjoittaminen varusohjelmistoja (ml. päivitykset ja korjaustiedostot), sovelluksia (ml. päivitykset ja…

  Lisää

  Tähän palveluun sisältyy ohjelmien ja ohjelmistojen kirjoittaminen, muuntaminen, testaaminen ja tuki, lisäksi: ohjelmiston rakenteen ja sisällön suunnittelu ja/tai ohjelmakoodin kirjoittaminen varusohjelmistoja (ml. päivitykset ja korjaustiedostot), sovelluksia (ml. päivitykset ja korjaustiedostot), tietokantoja, web-sivustoja ja tietokonepelejä varten olemassa olevan sovelluksen muuntaminen ja konfigurointi tilaustyönä niin, että se toimii tarkoituksenmukaisesti asiakkaan järjestelmäympäristössä. Huom. muista käyttää haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen tai yksityisen palveluita.

  Vähemmän

  Filter

  paluu

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400254214

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search