• 0400254214
 • myynti@palveluita.info
  Tulokset 1 - 1 / 1

  Ostetaan yrityksiä

  Yrityksen ostajalla ja myyjällä on usein eri käsitys yrityksen arvosta, sillä he lähestyvät asiaa eri näkökulmista. Kertaluontoisen maksusuorituksen sijaan yrityskauppa on myös mahdollista toteuttaa lisäkauppahinnalla. Tällöin osa kauppahinnasta on sidottu yrityksen kaupan…

  Lisää

  Yrityksen ostajalla ja myyjällä on usein eri käsitys yrityksen arvosta, sillä he lähestyvät asiaa eri näkökulmista. Kertaluontoisen maksusuorituksen sijaan yrityskauppa on myös mahdollista toteuttaa lisäkauppahinnalla. Tällöin osa kauppahinnasta on sidottu yrityksen kaupan jälkeisiin tuottoihin, ja se maksetaan osissa tulevina vuosina. Tässä mallissa myyjä ja ostaja jakavat riskin tulevaisuuden tuotoista ja myyjä on motivoitunut auttamaan ostajaa menestymään. On kuitenkin muistettava, että jokainen yrityskauppa on uniikki. Huom. muista käyttää haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen alaa ja palveluita.

  Vähemmän

  Filter

  paluu

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400254214

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search