• 0400800182
 • myynti@palveluita.info
  Tulokset 1 - 8 / 8

  Siivouspalvelut

  Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, ravintoloita, myymälöitä, kouluja, terveyskeskuksia, varastotiloja, toimistotiloja ja yksityisiä yrityksiä jne. Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Panostamme pitkäaikaisiin…

  Lisää

  Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, ravintoloita, myymälöitä, kouluja, terveyskeskuksia, varastotiloja, toimistotiloja ja yksityisiä yrityksiä jne. Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Panostamme pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin. Asiakkaan laskuun tapahtuvat palvelut esim. Kaikenlaisten rakennusten sisätilojen siivous ja ikkunoiden pesu (tehdas-, liike- ja konttoritilat sekä sairaalat, koulut yms. laitokset ja asuinrakennukset). Liikennevälineiden, kuten junien, linja-autojen ja lentokoneiden siivous. Nuohous sekä tulisijojen, lämmityskattiloiden ja ilmanvaihtokanavien puhdistus. Rakennusten, alusten yms. desinfiointi sekä rottien ja syöpäläisten torjunta. Huom. muista käyttää myös haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen palveluita.

  Vähemmän

  Filter

  paluu

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400800182

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search