• 0504114212
 • myynti@palveluita.info

  Blog

  Previous Next

  Siivouspalvelut RediSiivous

  Siivouspalvelut Kouvola, Hamina, Kotka

  Siivouspalvelut RediSiivous on siivouspalveluiden tuottamiseen erikoistunut sivusto. Siivouspalvelut toiminnasta meillä on vuosikymmenien kokemus olemme suorittaneet monenlaisia siivous tehtäviä, sekä palveluita. Asiakkaamme ovat myös ollut monipuolisesti eri kokoluokan ja eri alojen yrityksiä ja koteja, jotka vaativat palveluntoimittajalta laatua ja toimitusvarmuutta.

  Toimistosiivous, Kotisiivous, muuttosiivous, ikkunanpesut, rappusiivous, yrityssiivous Kouvola Kotka Hamina Kymenlaakson alue

  Siivous on meille kaikille tuttua asennumme vakavuudella siivoustehtäviin, siivous ei ole meille pelkkä mielipide. Pitkäaikainen alan kokemus on opettanut, että asiakkaamme arvostavat puhtaan suorituksen lisäksi henkilökohtaista palvelua ja luottamusta herättäviä työntekijöitä. Reagoimme tilanteisiin nopeasti nämä yhdessä tekevät MEISTÄ vahvan ja luotettavan siivouspalveluita hoitavan (tarjoavan) kumppanin juuri sinun yrityksellesi.
   
  Monipuolinen asiakaskoostumus:
  Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, ravintoloita, myymälöitä, kouluja, terveyskeskuksia, varastotiloja, toimistotiloja ja yksityisiä yrityksiä jne. Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Panostamme pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin.


  TILAA MUUTTOSIIVOUS

  Siivoojamme hoitaa asuntosi siivouksen ammattitaidolla (ammattisiivooja). Älä siis turhaan hermoile, vaan ota yhteys meihin ja sovitaan aika muuttosiivoukselle. Muuttosiivouksesta saat kotitalousvähennyksen aivan samalla tavalla kuin mistä tahansa kotitaloustyöstä. Kannattaa miettiä , onko sinun muutonaikaisessa työmäärässä vielä tarvetta ja mahdollisuutta hoitaa itse muuttosiivous, siivous on raskasta ja vaativaa.


  KAUPPA KÄY PUHTAISSA TILOISSA

  Räätälöimme myymäläsiivoussopimuksen yksilöllisesti ja sovitamme sisällön vuodenaikoihin ja sesonkeihin. Silloin voit olla varma, että saat kustannustehokkaan sopimuksen, joka silti takaa laadukkaan ja puhtaan työn jäljen. Kun tilat ovat siistit, voit keskittyä palvelemaan asiakkaitasi. Siivous on meidän ammattimme.


  KOTISIIVOUS ENEMMÄN AIKAA ARKEEN

  Kanssamme tehdyllä sopimuksella (säännöllinen kotisiivous) helpotat kotisiivouksen työtaakkaa. Kotisiivoukset voidaan sopia tehtäväksi viikoittain, kahden viikon välein tai kerran kuukaudessa. Siivouksen sisältö sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja kotisiivous toteutetaan sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jos asuntoanne ei ole siivottu vähään aikaan, niin suosittelemme suursiivousvaihtoehtoa ennen ensimmäistä kotisiivousta. Suursiivouksella koti saadaan puhdistettua samalla kertaa täysin puhtaaksi, jonka jälkeen kotisiivouksella voidaan ylläpitää puhtaustasoa.

  Kotisiivousta arjen avuksi -aikataulu

  Tervetuloa online-aikatauluumme.

  Siivouspalvelu ja muu kotipalvelu on mahdollista tilata muutamalla klikkauksella. 

  • –  Pääset alkuun luomalla tilin palveluun ja tutustumalla toimitusehtoihin.
  • –  Palvelemme Kymenlaakson alueella
  • –  Valitse haluamasi siivouspalvelu
  • –  Valitse varauskalenterista vapaa aika
  • –  Varauksista lähetetään lasku työn suorittamisen jälkeen, mutta lahjasiivouksissa laskutetaan ennen (tilauksen jälkeen) työn suorittamista.

  Lähetämme vahvistuksen varuksesta sähköpostiisi ja samalla hyväksyt palvelua koskevat tilausehdot. Muistutamme sinua tilauksestasi työtä edeltävänä arkipäivänä sähköpostilla.

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  Jokeva kustannus
  Sierakiventie 8, 02780 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0504114212

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search