• 0400800182
 • myynti@palveluita.info

  Blog

  Asunnon itse myynti

  Asunnon myynnissä säästää huomattavan summan kiinteistövälittäjän palkkiota (myyntihinnasta n. 2.5-4%) ja muista kuluista. On myös tärkeää huomioida alueelliset tekijät. Kun myydään vaikeita esim. vanhoja asuntoja ”syrjäseuduilla”, tai vain ei suositussa kaupunginosassa niissä palkkiot ovat kohtuuttomia hintaan nähden. Eikä sitä motivaatiotakaan saata myyjältä löytyä. On tärkeää itsemyyjän löytää myyntikanavia, tarjoamme tätä kanavaa PalveluitaINFOSTA, koska meillä on kokemusta asuntojen, kiinteistöjen ym. myynnin markkinoinnista (yli 25 vuoden ajalta).

  Tämä kokemus on tänä aikana merkittävä, markkinoimme myyntikohdetta niin kauan kun kohde on myyty! Et ole myyntitehtävässä yksin, olemme kanssasi!

  Kun myydään itse asunto tai muu kohde, silloin täytyy ottaa selville niistä asioista ja asiakirjoista, jotka asunnon (kiinteistön) myymiseen liittyy. Nämä eivät ole vaikeita asioita. Asuntoa esiteltäessä kiinnostuneille ostaja ehdokkaille pitää asunnon olla myyvän näköinen (ja siisti). Kaikki esitteet ja myynti-ilmoituksissa käytetyt valokuvat on oltava hyviä ja laadukkaita, että saat ostajia kiinnostumaan myynti kohteesta, keskity myynti materiaalien laatuun.

  Rekiseröidy ja aloita myynti, kaupat odottavat!

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400800182

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search