• 0400254214
 • myynti@palveluita.info
  https://palveluita.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/57/cropped-1598894046.jpeg

  Ostetaan ravintola

  Ostetaan ravintola

  Kuvaus

  Ostetaan Ravintola

  Ostetaan toimiva kannattava ravintola, pizzeria, lounasravintola ym.. Jos olet esim. jäämässä eläkkeelle tai muulla tavalla jättämässä ravintola toiminnan, niin kerro myytävästä kohteesta. HUOM! ravintola kiinteistön osto nyt ajankohtainen (ostajia on)

  Ota yhteyttä PalveluitaINFO tiedoilla puolesta(at)palveluita.info, sinuun otetaan yhteyttä kun olet ilmoittanut kiinnostuksesi ja antanut yhteystietosi. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen ja erittäin tärkeä asia, tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina mahdollisen ostajan yhteystietoja.

  Hakemistoomme on ilmoitettu myynnissä olevia ravintoloita pk-seudulla, Uudenmaan alueella.

  Huom. myyjiä sekä ostajia on useita molempia lisääntyy koko ajan. Kauppojakin on syntynyt ostajien ja myyjien kontaktin jälkeen. Lähetä tiedot hiljaiseen myyntiin jouko(at)palveluita.info

  "ei ole karvoihin katsomista", ennakkoluulot ovat suurimpia esteteitä edistymisessä. Ei uskoisi, olemme yhdistäneet yli 200 milj. liikekiinteistökaupoissa ostajan ja myyjän. Useita ravintola kauppoja myös yhdistetty ostaja ja myyjä, kuten valtavasti asuntokaupoissa samoin yhdistetty ostaja ja myyjä. Samoin monin eri tavoin yrityksiä ja yksityisiä ym.

  PalveluitaINFO, 02780 Pk-seutu PalveluitaINFO

  Yhteyshenkilöt

  PalveluitaINFO

  Your add - listing details page

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  Uutisia

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400254214

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search