• 0400254214
 • myynti@palveluita.info
  https://palveluita.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/46/cropped-1553846286.png

  Bona-siivous oy

  Kuvaus


  Siivouspalvelut Espoo, Vantaa, Helsinki 

  Monipuolista siivousta pääkaupunkiseudulla

  Bona-Siivous oy on kotisiivouksiin erikoistunut palveluyritys, Olemme toiminineet toiminimellä vuodesta 2008 ja tammikuussa 2018 meistä tuli osake- yhtiö. Itse yrityksen perustaja, Bona, alkoi yli 10 vuotta sitten tarjota siivouspalveluita kotitalouksille helpottaakseen ihmisten arkea. Bonan periaatteisiin kuului tehdä työ laadukkaasti ja luotettavasti. Näitä periaatteita noudatamme Bonasiivouseen edelleen.

  Tällä hetkellä Bona-Siivous Oy työllistää monia siivousalan ammattilaista. Toimintamme ydin perustuu asiakaskeskeiseen siivoukseen. Pyrimme luomaan asiakkaalle aina oikeanlaisen palvelukokemuksen, jolla tähtäämme pitkään yhteistyöhön asiakkaiden kanssa.


  logo

    Bona-Siivous Oy:llä on yli 10 vuoden kokemus siivoustöistä ja asiakaspalaute on ollut poikkeuksetta hyvää. Tilaa siivouspalvelut luotettavalta ammattilaiselta, jolla on pitkä ja monipuolinen siivousalan kokemus. Takaamme laadukkaan työn jäljen, erinomaista palvelua unohtamatta.

  Joustavat sopimukset teemme siivoukset joustavasti asiakkaan kanssa laaditun sopimuksen mukaisesti.

  Erinomaista asiakaspalautetta Bona-Siivous Oy:llä on yli 10 vuoden kokemus siivoustöistä ja asiakaspalaute on ollut poikkeuksetta hyvää.

  Sovi maksuton arviointikäynti

  Mikäli haluat käyttää vapaa-aikasi muuhun kuin siivoamiseen, sinulla on kiireitä tai et enään vain halua tarttua mopin varteen, aloita yhteistyö Bona-Siivous Oy:n kanssa! Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton arviointikäynti ja tehdään sinun toiveidesi mukainen kodin siivoussopimus.

  Kaivomestarinkatu 8 B, 02770 Espoo

  Yhteyshenkilöt

  Asiakaspalvelu 24h

  Viimeaikaiset blogi-artikkelit

  Your add - listing details page

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  Uutisia

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400254214

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search