• 0400254214
 • myynti@palveluita.info
  https://palveluita.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/34/cropped-1547224472.png

  Galleria

  Yritystiedot

  Olemme suorittaneet toimistosiivouksia vuosikymmeniä, sekä muita siivoustehtäviä toimistotiloissa ja toimistorakennuksissa.

  Toimistosiivous, porrassiivous, yrityssiivous, kotisiivous, Espoo, Helsinki, Vantaa

  Yhteyden ottamista esim.

  • Tee tarjouspyyntö (sivun oikeasta reunasta), kännykästä alaosassa
  • Ota yhteyttä (sivun oikeasta reunasta), kännykästä alaosassa
  • Pyydä tarjous siivouspalveluista
  • "Palvelut" ajanvarauksen kautta, varata palvelu esim. "Kotisiivous keittiö"
  • "Osallistuminen tapahtumiin", tapahtuman (työn tilaus) "Varaa tapaaminen"

  Siivouspalvelut koko Uudenmaan alueella (Siivouspalveluita INFO) on kotimainen yritysten siivouspalveluiden tuottamiseen erikoistunut sivusto. Siivouspalvelut toiminnasta meillä 1991 alkaen kokemusta olemme suorittaneet monenlaisia siivous tehtäviä, sekä palveluita.

  Asiakkaamme ovat myös ollut monipuolisesti eri kokoluokan ja eri alojen yrityksiä ja koteja, jotka vaativat palveluntoimittajalta laatua ja toimitusvarmuutta.
   
  Siivous on meille tuttua asennumme vakavuudella siivoustehtäviin, siivous ei ole meille pelkkä mielipide. Pitkäaikainen alan kokemus on opettanut, että asiakkaamme arvostavat puhtaan suorituksen lisäksi henkilökohtaista palvelua ja luottamusta herättäviä työntekijöitä.

  Reagoimme tilanteisiin nopeasti nämä yhdessä tekevät Siivouspalveluista (Siivouspalveluita INFO:sta) vahvan ja luotettavan siivouspalveluita hoitavan (tarjoavan) kumppanin juuri sinun yrityksellesi.
   
  Monipuolinen asiakaskoostumus
  Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, ravintoloita, myymälöitä, kouluja, terveyskeskuksia, varastotiloja, toimistotiloja ja yksityisiä yrityksiä jne.

  Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Panostamme pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin.

  Olemme enemmän! Meitä on eri kategorioissa (siivoustehtävissä) siivouspalveluiden tuottamiseen suuri joukko siivousalan ammatilaisia. Pystymme vaativiin ja suuriin kokonaisuuksiin, pyydä tarjous!

  Sosiaaliset verkot

  Viimeaikaiset blogi-artikkelit

  Your add - listing details page

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400254214

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search