• 0504114212
 • myynti@palveluita.info
  https://palveluita.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/34/cropped-1547224472.png

  Galleria

  Yritystiedot

  Olemme suorittaneet toimistosiivouksia vuosikymmeniä, sekä muita siivoustehtäviä toimistotiloissa ja toimistorakennuksissa.

  Toimistosiivous, porrassiivous, yrityssiivous, kotisiivous, Espoo, Helsinki, Vantaa

  AT Siivouspalvelut koko Uudenmaan alueella (Siivouspalveluita INFO) on kotimainen yritysten siivouspalveluiden tuottamiseen erikoistunut sivusto. Siivouspalvelut toiminnasta meillä 1991 alkaen kokemusta olemme suorittaneet monenlaisia siivous tehtäviä, sekä palveluita. Asiakkaamme ovat myös ollut monipuolisesti eri kokoluokan ja eri alojen yrityksiä ja koteja, jotka vaativat palveluntoimittajalta laatua ja toimitusvarmuutta.
   
  Siivous on meille tuttua asennumme vakavuudella siivoustehtäviin, siivous ei ole meille pelkkä mielipide. Pitkäaikainen alan kokemus on opettanut, että asiakkaamme arvostavat puhtaan suorituksen lisäksi henkilökohtaista palvelua ja luottamusta herättäviä työntekijöitä. Reagoimme tilanteisiin nopeasti nämä yhdessä tekevät AT Siivouspalveluista (Siivouspalveluita INFO:sta) vahvan ja luotettavan siivouspalveluita hoitavan (tarjoavan) kumppanin juuri sinun yrityksellesi.
   
  Monipuolinen asiakaskoostumus
  Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, ravintoloita, myymälöitä, kouluja, terveyskeskuksia, varastotiloja, toimistotiloja ja yksityisiä yrityksiä jne. Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Panostamme pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin.

  MYYMÄLÄSIIVOUS

  Myymäläsiivous Helsinki Espoo Vantaa pk-seutu

  TILAA MYYMÄLÄSIIVOUS, KAUPAN SIIVOUS Siivoojamme hoitaa myymäläsi (kaikenlaiset myymälätilat ja kaupat) siivouksen ammattitaidolla (ammattisiivooja). Älä siis turhaan hermoile, vaan ota yhteys meihin ja sovitaan aika kartoituskäynnille.Myymäläsiivous

   

  KAUPPA KÄY PUHTAISSA TILOISSA

  Räätälöimme myymäläsiivoussopimuksen yksilöllisesti ja sovitamme sisällön vuodenaikoihin ja sesonkeihin. Silloin voit olla varma, että saat kustannustehokkaan sopimuksen, joka silti takaa laadukkaan ja puhtaan työn jäljen. Kun tilat ovat siistit, voit keskittyä palvelemaan asiakkaitasi. Siivous on meidän ammattimme.

  PYYDÄ MEIDÄT ILMAISELLE KARTOITUSKÄYNNILLE!

  Millaisia siivouspalveluja sinun myymäläsi, taloyhtiösi tai yrityksesi tarvitsee? Tarjoamme laadukkaita siivouspalveluja toimitilasiivouksista (myymäläsiivoksesta) porrassiivouksiin ja muihin siivoustarpeisiin. Suunnitellaan yhdessä yrityssiivous, joka sopii juuri teidän tarpeisiinne ja tiloihinne.

  Ota yhteyttä tämän sivun lomakkeella ja pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille!

  Siivoamme liiketiloja monipuolisesti, koosta ja toimialasta riippumatta. Palvelualueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Nurmijärvi pk-seutu.

   

  Yritystarjoukset

  Kiinteistön lakikirja ja kiinteistönvälitys käsikirja
  70,00 EUR
  MYYTY
  Sierakiventie, Espoo
  5 huhtikuu 2020
  Käsisirkkeli (Festo)
  150,00 EUR
  MYYTY
  Konalantie 47 C, Helsinki
  12 helmikuu 2019
  Kosteusmittaus
  65,00 EUR
  Konalantie 47 C, Helsinki
  24 elokuu 2019

  LIIKETOIMINNAN KATSAUS

  Käyttäjän luokitus

  0 keskiarvo perustuu 0 Arvostelut


  5 tähden
  0
  4 tähden
  0
  3 tähden
  0
  2 tähden
  0
  1 tähti
  0

  Tällä hetkellä ei ole arvosteluja

  Sosiaaliset verkot

  Viimeaikaiset blogi-artikkelit

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  Jokeva kustannus
  Sierakiventie 8, 02780 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0504114212

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search