• 0400254214
 • myynti@palveluita.info
  https://palveluita.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/58/cropped-1599208962.jpeg

  Em Cor Tmi

  Laadukasta siivouspalvelua iloisilta tytöiltä! Yli 15-vuoden kokemuksella!

  Kuvaus

  Siivouspalvelut Helsinki, Vantaa, Espoo

  Ammattitaitoiset siivoojamme käyttävät alamme parhaita välineitä ja metodeja, lisäksi olemme panostaneet ja huomioineet COVID-19. Hillitäksemme koronaviruksen aiheuttaman COVID-19 –tartuntatautiepidemian leviämistä olemme ohjeistaneet omia työntekijöitämme toimimaan asiakaskohteissamme.

  Sopimussiivoukset

  Siivoamme kaikenlaiset toimistotilat sopimuksen mukaisesti. Emcor organisaatio takaa joustavan ja yksilöllisen palvelun. Työntekijöidemme sitoutuneisuus, sekä pieni vaihtuvuus puolestaan takaavat turvallisen ja luotettavan ilmapiirin. Siivoamme myös sieltä missä likaa on, emme ole sidottu tiukkoihin työohjeisiin. Olemme aina puhelinsoiton päässä, meidät tavoittaa aina! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksesi tarpeisiin sopiva siivouspaketti!

  Tilaussiivoukset

  Hoidamme toimipaikassanne myös erikseen sovittavan tilaussiivoustyön luotettavasti ja ammattitaidolla. Kauttamme onnistuvat muun muassa lattioiden pesut ja vahaukset, ikkunoiden pesut sekä erilaiset suursiivoukset. Meiltä löytyy osaamista ja ammattitaitoa monenlaisiin siivoustehtäviin.

  Huoneiston muuttosiivous

  Muuttosiivous tulee tehdä asunnosta muutettaessa ennen avaimien luovutusta. Siivous on tehtävä siten, että uusi asukas voi ottaa huoneiston tai talon heti käyttöönsä ilman uuden siivouksen tarvetta. Muuttosiivous kannattaa varata välittömästi saatuaan tietää muuton ajankohdan. Muuttosiivouksen tehtäväsisällön voimme sopia teidän tarpeita vastaavaksi, annamme aina tarjouksen työtehtävien mukaan. 

  Kotisiivoukset

  Kanssamme tehdyllä sopimuksella (säännöllinen kotisiivous) helpotat kotisiivouksen työtaakkaa. Kotisiivoukset voidaan sopia tehtäväksi viikoittain, kahden viikon välein tai kerran kuukaudessa. Siivouksen sisältö sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja kotisiivous toteutetaan sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti.

  Jos asuntoanne ei ole siivottu vähään aikaan, niin suosittelemme suursiivousvaihtoehtoa ennen ensimmäistä kotisiivousta. Suursiivouksella koti saadaan puhdistettua samalla kertaa täysin puhtaaksi, jonka jälkeen kotisiivouksella voidaan ylläpitää puhtaustasoa.

  Myös kylpyhuoneen/märkätilojen erikoispuhdistukset (happopesut), konepesut ja vahanpoisto/vahaustyöt, ikkunanpesut ym. 

  Voit jättää tarjouspyynnön Emcor Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tiedustella siivoustarpeestasi täyttämällä lomakkeen (oikea reuna) "Pyydä tarjous". Voit myös aloittaa yhteydenpidon "Yhteydenotto" lomakkeen täyttämisellä (oikea reuna) Olemme tarvittaessa yhteydessä antamiinne yhteystietoihin.

  Pähkinärinteentie A 12, 01710 Vantaa

  Yhteyshenkilöt

  Tarjouspyyntö tiedustelut

  Your add - listing details page

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  Uutisia

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400254214

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search