https://palveluita.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/58/cropped-1599208962.jpeg

Em Cor Tmi

Laadukasta siivouspalvelua iloisilta tytöiltä! Yli 15-vuoden kokemuksella!

Kuvaus

Siivouspalvelut Helsinki, Vantaa, Espoo

Ammattitaitoiset siivoojamme käyttävät alamme parhaita välineitä ja metodeja, lisäksi olemme panostaneet ja huomioineet COVID-19. Hillitäksemme koronaviruksen aiheuttaman COVID-19 –tartuntatautiepidemian leviämistä olemme ohjeistaneet omia työntekijöitämme toimimaan asiakaskohteissamme.

Sopimussiivoukset

Siivoamme kaikenlaiset toimistotilat sopimuksen mukaisesti. Emcor organisaatio takaa joustavan ja yksilöllisen palvelun. Työntekijöidemme sitoutuneisuus, sekä pieni vaihtuvuus puolestaan takaavat turvallisen ja luotettavan ilmapiirin. Siivoamme myös sieltä missä likaa on, emme ole sidottu tiukkoihin työohjeisiin. Olemme aina puhelinsoiton päässä, meidät tavoittaa aina! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksesi tarpeisiin sopiva siivouspaketti!

Tilaussiivoukset

Hoidamme toimipaikassanne myös erikseen sovittavan tilaussiivoustyön luotettavasti ja ammattitaidolla. Kauttamme onnistuvat muun muassa lattioiden pesut ja vahaukset, ikkunoiden pesut sekä erilaiset suursiivoukset. Meiltä löytyy osaamista ja ammattitaitoa monenlaisiin siivoustehtäviin.

Huoneiston muuttosiivous

Muuttosiivous tulee tehdä

Pähkinärinteentie A 12, 01710 Vantaa

Yhteyshenkilöt

Tarjouspyyntö tiedustelut