• 0400800182
 • myynti@palveluita.info
  Takaisin tapahtumiin

  Myyntityötä tarjolla

  Mon

  marras 30

  Myyntityötä tarjolla

  Yritystiedot

  Oletko kiinostunut sijaintivapaasta etätyöstä?

  Työtehtävä sopii työpaikaksi hyvin niin uusia haasteita etsivälle, lisäansioita haluavalle kuin opiskelijallekin. Voit työskennellä tilanteestasi riippuen kokopäiväisenä päivävuorossa tai osa-aikaisena iltaisin valittuna aikana Ma-pe, myös viikonloppuisin.

  Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, sillä opastamme sinut tehtävään. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää oppimiskykyä, luotettavuutta, 16 vuoden ikää ja kykyä tulla toimeen muiden ihmisten kanssa. Sinulla pitää olla yritys jonka kautta toimit, tmi,-nimi on riittävä ja helppo luoda.

  Tarjoamme sinulle palkitsevan myyntityön myös laadukkaat tuotteet ja helppokäyttöiset työvälineet. Mitä paremmin menestyt työssäsi, sitä paremmin myös tienaat. Palkkaus on provisioihin perustuvaa, ole yhteydessä saat nopeasti tietää tehtävästä, sinulle on tarjolla monia erilaisia myyntituotteita voit tehdä juuri sitä mikä tuntuu sinulle parhaimmalata.

  Teet työtä puhelimen (oma), sähköpostin tai GMS kautta kotontasi. Työstä maksetaan provisiot, joka velvoittaa markkinoinnin tavoitteiden täyttymistä. Emme edellytä hakijalta kokemusta myyntityöstä.

  Tapahtuman tiedot
   0400 800182
  Ota yhteyttä
  Tyyppi
  Avoin työpaikka
  Tila
  LIVE
  OfflineEventAttendanceMode
  järjestäjällä

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400800182

  Search