Takaisin tapahtumiin

Myyntityötä tarjolla

ti

marras 30

Myyntityötä tarjolla

Yritystiedot

Oletko kiinostunut sijaintivapaasta etätyöstä?

Työtehtävä sopii työpaikaksi hyvin niin uusia haasteita etsivälle, lisäansioita haluavalle kuin opiskelijallekin. Voit työskennellä tilanteestasi riippuen kokopäiväisenä päivävuorossa tai osa-aikaisena iltaisin valittuna aikana Ma-pe, myös viikonloppuisin.

Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, sillä opastamme sinut tehtävään. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää oppimiskykyä, luotettavuutta, 16 vuoden ikää ja kykyä tulla toimeen muiden ihmisten kanssa. Sinulla pitää olla yritys jonka kautta toimit, tmi,-nimi on riittävä ja helppo luoda.

Tarjoamme sinulle palkitsevan myyntityön myös laadukkaat tuotteet ja helppokäyttöiset työvälineet. Mitä paremmin menestyt työssäsi, sitä paremmin myös tienaat. Palkkaus on provisioihin perustuvaa, ole yhteydessä saat nopeasti tietää tehtävästä, sinulle on tarjolla monia erilaisia myyntituotteita voit tehdä juuri sitä mikä tuntuu sinulle parhaimmalata.

Teet työtä puhelimen (oma), sähköpostin tai GMS kautta kotontasi. Työstä maksetaan provisiot, joka velvoittaa markkinoinnin tavoitteiden täyttymistä. Emme edellytä hakijalta kokemusta myyntityöstä.

Luokat
Tapahtuman tiedot
 0400254214
Ota yhteyttä
Tyyppi
Avoin työpaikka
Tila
LIVE
OfflineEventAttendanceMode
 Sierakiventie, 02780 Kaikki Sierakiventie, 02780 Kaikki
järjestäjällä