• 0400254214
 • myynti@palveluita.info
  Tulokset 1 - 1 / 1

  Ravintolat, kahvilat palvelut

  Aamupuuro kuuluu monelle palveluntarjoajalle, monipuoliset ja laadukkaat ravintola-, kahvila- sekä catering-palvelut ovat käytettävissä useissa yrityksissä aamusta myöhäiseen iltapäivään. Lounas- ja kahvitarjoilujen lisäksi palvelun voi tilata kaikkiin tilaisuuksiin…

  Lisää

  Aamupuuro kuuluu monelle palveluntarjoajalle, monipuoliset ja laadukkaat ravintola-, kahvila- sekä catering-palvelut ovat käytettävissä useissa yrityksissä aamusta myöhäiseen iltapäivään. Lounas- ja kahvitarjoilujen lisäksi palvelun voi tilata kaikkiin tilaisuuksiin aamiaisseminaarista iltajuhliin. Tilaisuuksia tarjoiluineen voidaan järjestää myös ravintolatiloissa niiden aukioloaikojen ulkopuolella. Palveluiden ylläpitäjät tarjoaa maukasta ja terveellistä ruokaa viihtyisissä miljöissä. Aito ja sydämellinen henkilökunta huolehtii siitä, että jokainen asiakas tuntee viihtyvänsä (hyvä olla). Huom. muista käyttää haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen palveluita.

  Vähemmän
  Helppo kasata ja purkaa, alumiinia kestävää rakennetta.
  Espoo, Sinimäki
  2 kesäkuu 2021 -
  280,00 EUR

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400254214

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search