• 0400254214
 • myynti@palveluita.info
  Tulokset 1 - 1 / 1

  Siivouspalvelut

  Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, ravintoloita, myymälöitä, kouluja, terveyskeskuksia, varastotiloja, toimistotiloja ja yksityisiä yrityksiä jne. Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Panostamme pitkäaikaisiin…

  Lisää

  Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, ravintoloita, myymälöitä, kouluja, terveyskeskuksia, varastotiloja, toimistotiloja ja yksityisiä yrityksiä jne. Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Panostamme pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin. Huom. muista käyttää haun apuna avainsanoja osoittamaan yrityksen palveluita.

  Avainsanoja esim: Toimistosiivous, porrassiivous, rappusiivous, yrityssiivous, kotisiivous, rakennussiivous, loppusiivous, myymäläsiivous, remonttisiivous, yläpölysiivous, allergiasiivous, homepölysiivous, suursiivous, ravintolasiivous, kiinteistösiivous, suursiivous, konsultointi, sopimussiivous, teollisuussiivous, ikkunanpesut, peruspesut, graffitin poisto yms.

  Vähemmän
  Ikkunanpesu toteutetaan erillisenä työnä.
  HELSINKI, Uusimaa
  26 kesäkuu 2021 -
  10% alennus

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400254214

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search