• 0400800182
 • myynti@palveluita.info

  Laitoimme ensimäisenä avauspäivänä tarjouksiin myynti-ilmoituksena tuotteita, nämä menivät heti kaupaksi. Laitamme nämä myydyt tuotteet malli-ilmoituksiksi, näistä ilmoituksista voi ottaa omiin ilmoituksiin vinkkejä.

  Malli-ilmoitukset: tutustu

  Kotisiivous tarjous tutustu

  Imuroi ja harjaa kaikenlaiset mattopinnat nopeasti ja tehokkaasti. Harja irrottaa matoista niin hiekan murut, eläinten karvat kuin kovettuneenkin lian. Eheyttää lytistyneiden mattopintojen ulkonäön. Harjauskorkeus säädettävissä ja saatavana on kolmea eri harjaskovuutta. Kolme mallia kolmella eri työleveydellä 30 cm, 36 cm ja 46 cm. Harjayksikkö voidaan irrottaa runko-osasta.

  CombiCleaner 40 Myyty on erittäin tehokas ilmastointikanavien puhdistaja! Harjan sekä paineilman ja puhdistusaineiden käyttö samaan aikaa tällä laitteella on mahdollista, joten vaikeasti irtoava lika saadaan isoista pyöreistä tai neliskanttisista kanavista puhdistettua helposti.

  AirClean 3500 Myyty on markkinoiden suosituin laite ilmanvaihtokanavien alipaineistukseen. Laitetta voidaan siirrellä helposti sen koon ja lukittuvien pyörien ansiosta.
  AirClean 3500 -laitteessa on metallikuorirakenne, joten se kestää hyvin ammattikäytössä!

  Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Matti Meikäläinen (OKT) »

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sierakiventie 8, 02780 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400800182

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search