Palvelun varausohjeita, (tilauksen)

"Ota yhteyttä" lomakkeen kautta voit olla yhteydessä siivous palvelun tarjouspyynnössä kuin myös varata palvelu. Kummassakin tilanteessa joudut antamaan lisätietoa (esim. siivottava tuntimäärä, aloitusaika, mitä tehdään?) tietenkin myös osoitetiedot ja yhteystiedot. Isännöi tapahtumia kohdasta saat tarkkaan tiedot palvelusta. Erinomainen varauksen tilaaminen (palvelun tilaaminen), voit aikahaarukan 08.00-16.00 ma-pe sisällä (työ suoritetaan) valita oman aloitusajan. HUOM: Muista että saat antamaasi sähköpostiin varmistuksen, tai tarvittaessa lisätietojen pyynnön.

"Palvelut" listauksesta voit varata palvelun esim." Kotisiivousta Keittiö", valitset valmiit päivät ja palvulun suorittamisen aloitusajat, simppeliä, eikö vain. Tutustu toimintaohjeisiin, myös palvelun suorittajilla (yhteistyökumppanilla) voi olla erilaiset toiminta/tilausohjeet näin ollessa siitä kerrotaan erikseen. HUOM: Muista että saat antamaasi sähköpostiin varmistuksen, tai tarvittaessa lisätietojen pyynnön.

 

"Osallistuminen tapahtumiin" Erinomainen varauksen tilaaminen (palvelun tilaaminen), voit aikahaarukan 08.00-16.00 ma-pe sisällä (työ suoritetaan) valita oman aloitusajan. Anna myös täydelliset yhteystiedot varausta tehdessäsi. Tutustu toimintaohjeisiin, myös palvelun suorittajilla (yhteistyökumppanilla) voi olla erilaiset toiminta/tilausohjeet näin ollessa siitä kerrotaan erikseen. HUOM: Muista että saat antamaasi sähköpostiin varmistuksen, tai tarvittaessa lisätietojen pyynnön.