• 0400800182
 • myynti@palveluita.info

  Palvelun varausohjeita, (tilauksen)

  "Ota yhteyttä" lomakkeen kautta voit olla yhteydessä siivous palvelun tarjouspyynnössä kuin myös varata palvelu. Kummassakin tilanteessa joudut antamaan lisätietoa (esim. siivottava tuntimäärä, aloitusaika, mitä tehdään?) tietenkin myös osoitetiedot ja yhteystiedot. Isännöi tapahtumia kohdasta saat tarkkaan tiedot palvelusta. Erinomainen varauksen tilaaminen (palvelun tilaaminen), voit aikahaarukan 08.00-16.00 ma-pe sisällä (työ suoritetaan) valita oman aloitusajan. Tutustu toimintaohjeisiin, myös palvelun suorittajilla (yhteistyökumppanilla) voi olla erilaiset toiminta/tilausohjeet näin ollessa siitä kerrotaan erikseen. HUOM: Muista että saat antamaasi sähköpostiin varmistuksen, tai tarvittaessa lisätietojen pyynnön.

  "Palvelut" listauksesta voit varata palvelun esim." Kotisiivousta Keittiö", valitset valmiit päivät ja palvulun suorittamisen aloitusajat, simppeliä, eikö vain. Tutustu toimintaohjeisiin, myös palvelun suorittajilla (yhteistyökumppanilla) voi olla erilaiset toiminta/tilausohjeet näin ollessa siitä kerrotaan erikseen. HUOM: Muista että saat antamaasi sähköpostiin varmistuksen, tai tarvittaessa lisätietojen pyynnön.

   

  "Osallistuminen tapahtumiin" Erinomainen varauksen tilaaminen (palvelun tilaaminen), voit aikahaarukan 08.00-16.00 ma-pe sisällä (työ suoritetaan) valita oman aloitusajan. Anna myös täydelliset yhteystiedot varausta tehdessäsi. Tutustu toimintaohjeisiin, myös palvelun suorittajilla (yhteistyökumppanilla) voi olla erilaiset toiminta/tilausohjeet näin ollessa siitä kerrotaan erikseen. HUOM: Muista että saat antamaasi sähköpostiin varmistuksen, tai tarvittaessa lisätietojen pyynnön.

   

  Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « VierasBlogi

  Tarjoamme ravintoloiden keittiöiden rasvakanavien ja huuvien ammattitaitoisia puhdistuksia.

  Pyydä tarjous

  Rochen Web Hosting

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400800182

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search