• 0400800182
 • myynti@palveluita.info

  Blogi (linkitä omasi)

  Blogi ei ole mikään kovin monimutkainen asia. Se on verkkosivu, jossa uudet kirjoitukset ovat ylimmäisenä. Vanhat artikkelit eivät katoa minnekään, vaan ne löytyvät rullaamalla sivua alaspäin, tai sitten ne voi etsiä blogin arkistosta.

  Blogi on niin kätevä tapa levittää tietoa, myös monet yrityksetkin ovat laittaneet sellaisen verkkosivuilleen. Yritykset eivät välttämättä kutsu sivuaan blogiksi, vaan mieluummin uutisiksi.

  Yrittäjät julkaisevat blogeissaan linkkejä muualle sivustoonsa, tämä on tehokas tapa antaa selkeä kuvaus yrityksestä jota edustaa. 

  Blogien merkitys on varteenotettava tiedonanto hakemistossa yrityksen omassa esittely sivussa. Pystyt yrityksestäsi tuomaan esille viimeistellyitä tietoja. Blogit ovat julkisia (yleensä), Blogikirjoitukset ovat hieman pidempiä, viimeistellympiä ja harkitumpia kuin Facebook-päivitykset.

  Saat PalveluitaINFO hakemistossa tämän ainutlaatuisen mahdollisuuden. Liity palveluumme, asiakkaat odottavat yritystäsi! Katso blogi kirjoitus (lisää tietoa yrityksestä), katso yritys.

   

  Muita artikkeleita tässä kategoriassa: VierasBlogi »

  Valokuvia ym. aineistoa sivullesi

  Rochen Web Hosting

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400800182

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search