Blogi (linkitä omasi)

Blogi ei ole mikään kovin monimutkainen asia. Se on verkkosivu, jossa uudet kirjoitukset ovat ylimmäisenä. Vanhat artikkelit eivät katoa minnekään, vaan ne löytyvät rullaamalla sivua alaspäin, tai sitten ne voi etsiä blogin arkistosta.

Blogi on niin kätevä tapa levittää tietoa, myös monet yrityksetkin ovat laittaneet sellaisen verkkosivuilleen. Yritykset eivät välttämättä kutsu sivuaan blogiksi, vaan mieluummin uutisiksi.

Yrittäjät julkaisevat blogeissaan linkkejä muualle sivustoonsa, tämä on tehokas tapa antaa selkeä kuvaus yrityksestä jota edustaa. 

Blogien merkitys on varteenotettava tiedonanto hakemistossa yrityksen omassa esittely sivussa. Pystyt yrityksestäsi tuomaan esille viimeistellyitä tietoja. Blogit ovat julkisia (yleensä), Blogikirjoitukset ovat hieman pidempiä, viimeistellympiä ja harkitumpia kuin Facebook-päivitykset.

Saat PalveluitaINFO hakemistossa tämän ainutlaatuisen mahdollisuuden. Liity palveluumme, asiakkaat odottavat yritystäsi! Katso blogi kirjoitus (lisää tietoa yrityksestä).