• 0504114212
 • myynti@palveluita.info

  Markkinointia

  Myyntiviestintä

  Uudenlainen tapa kohdata asiakkaat voi parhaimmillaan muuttaa koko yrityksesi tulevaisuuden. Jo pelkällä lyhyellä esittelyllä ennen asiakastapaamista saadaan merkittäviä myynnillisiä tuloksia, myös vuoropuhelun aloittaminen ennen ensimmäistä tapaamista kasvattaa omalla osuudella myynnillisiä tuloksia.

  Me teemme teille uusasiakashankintaa tehostavan vuorovaikutteisen viestintäpaketin, jolla saadaan asiakkaan mielenkiinto herätettyä ennen ensimmäistä tapaamista.

  Yksikään yritys maailmassa ei menesty ilman myyntiä. Myyntityö on jokaisen yrityksen olemassaolon lähtökohta ja peruste yrityksen kasvattamiselle ja kehittämiselle. Ilman myyntiä ei yrityksellä ole asiakkaita ja ilman asiakkaita ei ole yritystä.

  Sinun osaamista PalveluitaINFO:ssa sitoudumme markkinoimaan, palveluiden hakijaa (etsijää) kiinnostaa monet asiat palveluita tarjoavilta yrityksiltä, mutta ammattitaito on yksi merkittävistä ominaisuuksista mitä palvelun tarvitsija arvostaa. Pienyritykset ovat tärkeitä lenkkiä talouselämässämme, yrittäjät kulkee asiakkaat edellä. Tiedämme myös miten suurta ammattitaitoa yrittäjät alallaan edustaa!

   

  Tavoitat helposti lisää käyttäjiä mobiiliviestinnällä

  SMS mahdollistaa nopean, yksinkertaisen ja kustannustehokkaan tavan markkinoinnille ja asiakaspalvelulle. Yli 90% kaikista SMS viesteistä luetaan kolmen minuutin sisään viestin saapumisesta – mikään muu viestinnän tapa ei kykene samaan!

  Kohdennettu SMS-markkinointi on kustannustehokas lisä perinteisille markkinoinnin kanaville. Se tuo haluamasi tiedon suoraan kohderyhmän käsiin, auttaa sitouttamaan asiakkaat palveluihin ja lisää myyntiä. Meillä on laajat markkinointi tiedot asiakkaistasi, vuosikymmenien aikana kertynyt, käytä hyväksesi ainutlaatuista tilaisuutta saada lisää asiakkaita.

  Esim. jos haluat markkinoida alueelle (postinumero) kotisiivouksen tarpeisiin. Asiakkaat (esim. 300 kpl) tai sopimuksen mukaan lähetetty SMS viesti aloitus ensimmäinen kerta, seuraavat toistokerrat edullisia! 

  Pyydä tarjouksemme tiedustele myynti(at)palveluita.info  tai gsm 050 4114 212

   

  Sähköposti markkinointi 

  Sähköposti­markkinointi on tehokkaimpia markkinoinnin muotoja, jos viestinne on tarkasti kohdennettuja. Meillä PalveluitaINFO:ssa teemme kohdennettuja sinun yrityksellesi räätälöityjä markkinonti viestejä. Voimme rajata ettei ylisuuria yrityksiä tule listaan eikä myöskään liian pieniä. Voimme myös toimialueen mukaisesti rajata, ehkä jätämme hammaslääkärit pois tms. mieti miten voimme tehokkaasti suunnitella kohderyhmiä markkinoinnin tarpeisiin.

  Laadimme markkinointiviestin Malli emailposti lähetämme yrityksesi tiedoilla, kaikki yhteydenotot tulee suoraan yrityksellesi. Lähetetty email mainos näyttää täysin yrityksesi mukaiselta.

  Esim. jos haluat markkinoida alueelle (postinumero) kotisiivouksen tarpeisiin. Asiakkaat (esim. 300 kpl) tai sopimuksen mukaan lähetetty email viesti ensimmäinen kerta, seuraavat toistokerrat huomattavasti edullisempia!

  Pyydä tarjouksemme tiedustele myynti(at)palveluita.info  tai gsm 050 4114 212

  B2B-Puhelinmyynti

  Huippumyynti on keskittynyt vaativiin puhelinmyynnin toimeksiantoihin, kaikkein pienimmillä yrityksillä ei ole pääsyä palveluiden piiriin myynti tuotteen kiinnostavuuden ja menestymisen odotusarvo on pieni tai myyntipalvelun hinta on kohtuuttoman suuri.

  Puhelinmyynti on tehokas tapa kasvattaa myyntiä ja kertoa potentiaalisille asiakkaille heille hyödyllisestä tuotteesta. Pystymme halutessamme myymään monimutkaisiakin palveluita puhelimessa, koska ennen myynnin aloittamista perehdymme tuotteisiin perinpohjaisesti, jolloin osaamme myydä tuotteita tehokkaasti selkeästi ja täsmällisesti.

  Huippumyynti auttaa niin lyhyissä markkinointikampanjoissa kuin pitkissä projekteissakin. Voit ulkoistaa meille myyntisi kokonaisuudessaan tai haluamiltasi osin. Kun liityt PalveluitaINFO hakemistoon teemme itsestään kuluitta markkinointityötä ja puhelin myyntiä kohdistettuna, hyödyt näistä sinäkin yksistään mukana olemalla hakemistossa.

  Pyydä tarjouksemme tiedustele myynti(at)palveluita.info  tai gsm 050 4114 212

  Miten PalveluitaINFO:n buukkauspalvelu toimii?

  Teemme yhdessä ensiksi suunnitelman asiakkaiden kontaktointiin. Voimme käyttää kontaktoinnissa puhelimen lisäksi myös muita kanavia, joten ensimmäisenä päätetään, onko buukkaus puhelimella riittävä vai haluatteko rakentaa asiakassuhdetta myös vuorovaikutteisella viestinnällä (katso email markkinointi). Tämän jälkeen suoritamme tarkastelua viestinnän tuloksista sekä suunnittelemme edistymistä esim. puheluiden buukkausta tai vuorovaikutteista viestintää jatkamalla. 

  Varsinaisen buukkausprosessin aloitamme vasta, kun osaamme kertoa myös asiakkaille yrityksestänne ja tuotteesta (palvelusta). Kun joitakin buukkauspuheluja on takana, tarkistamme vielä myyntipuhelun sisällön toimivuuden ja teemme tarvittaessa muutokset. Tapaamiset saatte suoraan kalenteriinne tai sähköpostiinne. 

  Pyydä tarjouksemme tiedustele myynti(at)palveluita.info  tai gsm 050 4114 212 

  Rekisteröityminen PalveluitaINFO hakemistoon ei sido sinua mihinkään.

  Kun olet kirjautunut tutustu Tuki valikon tietoihin esim. Yrityksen lisääminen

  Valokuvia ym. aineistoa sivullesi

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  Jokeva kustannus
  Sierakiventie 8, 02780 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0504114212

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search