On ehdottoman tärkeää, että yritystäsi mainostetaan ja markkinoidaan (PalveluitaINFO) Internetissä ja että tarvitset enemmän kuin esityssivuston tai Facebook-sivu. 
Listaa yrityksesi PalveluitaINFO portaaliin valitsemalla alla olevasta yksityiskohtaisesta paketeista varmistaaksesi, että yrityksesi palvelut löytyvät palveluiden tarvitsijoille.

Olitpa uusi tai vanha tuttavuus, olet aina tervetullut suunnittelemaan mainontaa ja markkinointiin, joka on suunnattu oikealle kohderyhmälle, puhuttelee oikealla tavalla ja oikeaan aikaan. Suosittelemme lämpimästi Blogeja, sillä bloggaaminen on erittäin tehokas tapa saada tuloksia aikaan eli asiakkaita palvelujesi pariin.

Parhaan käsityksen PalveluitaINFO ominaisuuksista saat kokeilemalla sitä itse perus+ paketilla, siirtyminen muihin paketteihin (perus++ tai perus+++) on tarjouskupongeilla erittäin edullista (hämmästyt). HUOM. tarvittaessa valokuvaamme kohteesi, katso ”Lounasravintola Masala” meidän tekemää valokuvausta. 

HUOM! rakennamme lisää hakemistoluokkia (kategoria) tarvittaessa yrityksesi toiminta-alueen mukaisesti voit ilmoittaa tarkennuspyynnön omalle luokalle (kategoria) myynti(at)palveluita.info

Luo blogi tai jopa profiilisivu, että voit houkutella asiakkaita. Kun olet miettinyt tarvitsemasi sekä ajatuksen miten rakennat hakemiston, voimme olla rinnallasi palvelun rakentamisessa hakemistoon (avustamme sinua siinä)

HUOM! Oikeassa reunassa on palvelu josta saa kuvia joilla voi esittää palveluasi (markkinointi sivulla), kuvien hinta alk. 3€ myös paljon muuta aineistoa mahdollisuus hankkia.

Parempia palveluita asiakkaille

Kaikkein tärkeintä palveluntarjoajille ja asiointi hakemistossa on, että palvelut toimivat ja asiakkaat ovat tyytyväisiä tämä on ykköstavoitteemme!

"ei ole karvoihin katsomista", ennakkoluulot ovat suurimpia esteteitä edistymisessä. Ei uskoisi, olemme yhdistäneet yli 200 milj. liikekiinteistökaupoissa ostajan ja myyjän. Useita ravintola kauppoja myös yhdistetty ostaja ja myyjä, kuten valtavasti asuntokaupoissa samoin yhdistetty ostaja sekä myyjä erilaisissa tapahtumissa. Samoin monin eri tavoin yrityksiä ja yksityisiä ym.