• 0400800182
 • myynti@palveluita.info
  Previous Next

  Tarjouspaketti (hinnat)

  Yksikään yritys maailmassa ei menesty ilman myyntiä. Myyntityö on jokaisen yrityksen olemassaolon lähtökohta ja peruste yrityksen kasvattamiselle ja kehittämiselle. Ilman myyntiä ei yrityksellä ole asiakkaita ja ilman asiakkaita ei ole yritystä.

  Neljä tärkeää pistettä markkinointiin: liity kaikkiin mukaan, kysy.

  Teille kaikki neljä hakemistoa yhteensä 165,00+alv voimassa oleva aika yläpuolen listauksessa. Voit halutessasi valita yksittäisiä hakemistoja mihin haluat liittyä. Mene kyseiselle sivulle ja ole yhteydessä sivustoon, sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian.

  "ei ole karvoihin katsomista", ennakkoluulot ovat suurimpia esteteitä edistymisessä. Ei uskoisi, olemme yhdistäneet yli 200 milj. liikekiinteistökaupoissa ostajan ja myyjän. Useita ravintola kauppoja myös yhdistetty ostaja ja myyjä, kuten valtavasti asuntokaupoissa samoin yhdistetty ostaja ja myyjä. Samoin monin eri tavoin yrityksiä ja yksityisiä ym.

   Kun tutustut hakemistoihin, ymmärrät miten iso työ on niiden ylläpitäminen mikäli itse hoitaisit vastaavaa. Kaikki yritysten listaaminen hakemistoihin on aikaa vievää, hakemistoihin olevat maksut, sekä kaikki neljä yhteishintaan 165,00+alv ovat erittäin pieni maksu kokonaisuudesta.

  Olemme saaneet usein hakemistoon ilmoitetun yrityksen omistajalta viestin "saimme heti tarjouspyynnön, kiitos" 

   Omaan osaamiseen sijoittaminen on yksi parhaista investoinneista, mitä voit tehdä. Sinun osaamista PalveluitaINFO:ssa sitoudumme markkinoimaan, palveluiden hakijaa (etsijää) kiinnostaa monet asiat palveluita tarjoavilta yrityksiltä, mutta ammattitaito on yksi merkittävistä ominaisuuksista mitä palvelun tarvitsija arvostaa.

  Aloita rekisteröitymällä PalveluitaINFO sivustoon, kun olet rekisteröitynyt voit tunnuksillasi kirjautua hakemistoon. Lisää oma yritys, täytä pakolliset kohdat* tähdellä merkityt. Maksa liittyminen tai pyydä lasku! Voit kysyä maksu toiminnasta myynti(at)palveluita.info

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400800182

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search