• 0504114212
 • myynti@palveluita.info

  Blog

  Suurin osa pienyrityksistä haaskaa rahaa markkinointiin tietämättä koskaan, miksi heidän markkinointi ei ole tuloksellista.

  Kuinka kauan Sinun yrityksessäsi aiotaan vielä haaskata rahaa ja aikaa… sekä jättää potentiaalisia kauppoja toteuttamatta?

  Yksikään yritys maailmassa ei menesty ilman myyntiä. Myyntityö on jokaisen yrityksen olemassaolon lähtökohta ja peruste yrityksen kasvattamiselle ja kehittämiselle. Ilman myyntiä ei yrityksellä ole asiakkaita ja ilman asiakkaita ei ole yritystä.

  Super User

  Sähköisen markkinoinnin mahdollisuuksista tietämättömänä pysyminen tarkoittaa sitä, että yrityksissä ei osata valita oikeita kanavia ja oikeita palveluita eikä niistä osata rakentaa oikeasti tehokasta markkinointikokonaisuutta. Omaan osaamiseen sijoittaminen on yksi parhaista investoinneista, mitä voit tehdä. Sinun osaamista PalveluitaINFO:ssa sitoudumme markkinoimaan, palveluiden hakijaa (etsijää) kiinnostaa monet asiat palveluita tarjoavilta yrityksiltä, mutta ammattitaito on yksi merkittävistä ominaisuuksista mitä palvelun tarvitsija arvostaa. 

  PalveluitaINFO sivusto tarjoaa yhden "piilotetun yrityksen" palveluja. Tarkoittaa sitä että PalveluitaINFO toimii piilotettun yrityksen puolesta sopivissa tehtävissä. Tehtäviä voisi olla osiosta (kategoriasta) myydään asuntoja, ostetaan asuntoja, myydään yrityksiä, ostetaan yrityksiä, vuokrataan asunto, vuokrataan liiketilat, vuokrtataan toimitilat ym.

  Previous Next

  PalveluitaINFO on monipuolinen hakemisto palveluntarjoajista, myös tarjouksia sekä tapahtumia voi asettaa vaivattomasti näkyville. Kaikkia näitä voit hallita omassa (kojelaudassa, katso kuvat) hallintapaneeli on erittäin monipuolinen, näet tilastot, voit muokata omia yritystietoja, muokata tapahtumia ym. Pääset vaivattomasti näkemään yhteydenotot muilta palvelun tarvitsijoilta.

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  Jokeva kustannus
  Sierakiventie 8, 02780 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0504114212

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search