Sähköisen markkinoinnin mahdollisuuksista tietämättömänä pysyminen tarkoittaa sitä, että yrityksissä ei osata valita oikeita kanavia ja oikeita palveluita eikä niistä osata rakentaa oikeasti tehokasta markkinointikokonaisuutta. Omaan osaamiseen sijoittaminen on yksi parhaista investoinneista, mitä voit tehdä. Sinun osaamista PalveluitaINFO:ssa sitoudumme markkinoimaan, palveluiden hakijaa (etsijää) kiinnostaa monet asiat palveluita tarjoavilta yrityksiltä, mutta ammattitaito on yksi merkittävistä ominaisuuksista mitä palvelun tarvitsija arvostaa. 

Löytyi pienyrittäjille osuva linkki: Pienyrittäjät toivovat edullisia ja keveitä palveluja työterveyshuolloilta ja järjestöiltä sekä vertaistukea.

Jos olet yrityksen omistaja, sinulla on oltava vähintään yksi online-edistämismenetelmä, jotta saat mahdollisimman paljon asiakkaita. Ottaen huomioon, että Google & Bing -hakukoneissa tehdään tuhansia päivittäisiä yritystyyppejäsi, on ehdottoman tärkeää, että sitä mainostetaan Internetissä ja että tarvitset enemmän kuin esityssivuston tai Facebook-sivu. 
Listaa yrityksesi PalveluitaINFO hakemistoon valitsemalla yhden yksityiskohtaisista paketeista varmistaaksesi, että palvelut (sinä) löytyy niitä tarvitsevilta.

Autamme asiakkaitamme B2B sektoreilla markkinatiedustelussa ja yhteistyön avaamisessa. Olemme erikoistuneet pitkiin ja monivaiheisiin B2B myynnin prosesseihin, asiakkaamme ovat lähinnä pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Lyhyesti sanottuna kysyntä täyttää tarjouksen. PalveluitaINFO on monipuolinen mutta helppokäyttöinen hakemisto, joka tarjoaa arvokkaita myynninedistämistyökaluja yrityksille, kun taas käyttäjät hyötyvät saatavilla olevasta hakemistosta josta löytyy heille vastauksia tarpeisiin. Toimimme pääsääntöisesti Suomen alueella autamme käyttäjiä löytämään tärkeitä tietoja kiinnostavista palveluiden tarjoajista. Yritysten edustajilla on mahdollisuus luoda näkyvyyden PalveluitaINFO:n hakemistoon ja hallita näkyvyyttä täysin itsenäisesti. Myös kommunikoida suoraan nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa omien yrityssivujen kautta ja antaa yksityiskohtaista tietoa tarjouksesta, tarjouksista, yhteystiedoista ja paljon muuta.