"ei ole karvoihin katsomista", ennakkoluulot ovat suurimpia esteteitä edistymisessä. Ei uskoisi, olemme yhdistäneet yli 200 milj. liikekiinteistökaupoissa ostajan ja myyjän.

Useita ravintola kauppoja myös yhdistetty ostaja ja myyjä, kuten valtavasti asuntokaupoissa samoin yhdistetty ostaja ja myyjä. Samoin monin eri tavoin yrityksiä ja yksityisiä ym. myös rakennusliikkeille ja rakentajille menestyneita palveluja.

Kauan sitten kun aloin yrittämisen, tietoa sai kohtaamalla toisia yrittäjiä, tietoa sai kun oli avoin ja voisi sanoa myös silmät ja korvat auki. Sinulle tämä päivä on helpompaa onhan meillä "internet", pääset salmannopeasti tiedon ja palvelun lähteelle. Mutta valinnat ovat vaikeita silti niitä on joka tapauksessa tehtävä, aina tapahtuu "kantapään kautta oppimista" niin kävi myös minulle ja monille... monille muillekin.

Nyt siihen...kauan sitten asiakashankinta oli erittäin tärkeää usein luotettiin hyvän palvelun kertomisesta eteenpäin. Minä ajattelin aina parhaita välineitä "olla puhelinsoiton päässä" ja palvelu 24/7 siis aina tavoitettavana. Eräänä päivänä minuun otti yhteyttä myyjä, kuten monet muutkin. Olin kuulolla en halveksinut myyjiä edusti mitä palvelua tahansa. Tämä myyjä tarjosi autopuhelinta joka oli silloin alkuaikoina mielettömän kallita siksi en myös nähnyt enkä kuullut sitä monella olevankaan. Viikon aikana kiinnostukseni valtasi niin paljon, että hankin puhelimen autoon kiinteänä versiona. Sain paljon arvostelua "huonosta hankinnasta" muilta yrittäjiltä, sekä läheisiltä ihmisiltä.

Stten vähän myöhemmin vain vähän...olimme lähdössä asiakkaan luota. Muistan kello ajan 19.00 illalla, olimme parkkiruudussa kun puhelin soi ensimmäisen kerran, vaimoni vastasi ymmärsin keskustelusta, että haluttiin yritykseltämme tarjous. Emme siinä vielä ymmärtänyt puhelun merkitystä, mutta tehdessämme palvelu sopimuksen selkeni meille miten suuri kokonaisuus oli kohdannut meitä. Tämä sopimus kesti vuosikausia ja oli koko yrityksemme runko, palvelimme yli 22 vuotta sopimus oli niin kauan voimassa.

Tätä ei olisi tullut jos olisin ollut "ennakkoluuloinen" jopa kaikki tietävä, olin kiitollinen puhelimen esitelleelle henkilölle.