• 0400254214
 • myynti@palveluita.info

  HANKI EDULLINEN TALOPAKETTI

  Talopakettirakentaminen on varma ja edullinen tapa hankkia oma koti. Perheen jolla ei ole kokemusta, tai rakentamisen ammattitaitoa, on paras tapa rakentaa.
  Kun osaa rakentaa, voi hankkia riisutun talopaketin, elementti-, tai materiaalipakettina. Kaikkein helpoin tapa rakentaa, on muuttovalmis tyyppitalopaketti, tapa on kasvattanut osuuttaan viimeisinä vuosina melkoisesti tämä tapa on kaikkein varmin talopaketin ostajalle ja kovan kilpailun takia myös hyvin edullinen. Muuttovalmis talopaketti on varma, koska siihen voi yleensä etukäteen tutustua, sillä on kiinteä, varma hinta etukäteen tiedossa, se kattaa lähes kaiken itse talonrakentamisesta (puuttuu lähinnä vain pohja-/perustus- ja pihatyöt, sekä liittymämaksut) ja aikataulu on tarkkaan etukäteen tiedossa.

  Suosittelemme mielellämme tyyppisisältöisen talopaketin, tämä on hyvä ja edullinen valinta, suunnittelutyöt on jo suoritettu.

  Talopakettitoimittajia on paljon, mutta kun tiedät, minkä laajuisen toimituksen olet hankkimassa, teetkö puusta, kivestä, tiilestä vai hirrestä, tutki paikallisten talotoimijoiden talomallit ja haastattele edustajia, voit huomata vaihtoehtojen vähyyden. Tärkeintä ei ole talomerkkien vertailu toisiin merkkeihin, vaan omiin tavoitteisiin ja omaan kustannusarvioon

  • CE, ETA, ISO 9001 ja FSC-sertifikaatit – laadukkaat puurakennukset, valmiit puurakenteet ja hirsitalot valmistetaan ISO 9001 : 2008 -laatuvaatimusten mukaisesti. Puumme hankitaan hyvin hoidetusta metsästä, jonka toimittaja on FSC-sertifikaatin haltija.
  • Toimitustakuu – varmennamme lähetyksemme pankkitakuulla, jotta asiakas voi olla varma myöhästyneistä lähetyksistä aiheutuneiden vahinkojen korvauksesta.
  • Maksutakuusopimus – turvaamme sopimuksen toimituksen pankkitakuulla, joka kiinnittää kaikki etumaksut kunnes tuote on saapunut perille.
  • Täydellinen ratkaisu – suunnittelusta ja valmistamisesta asennukseen. Näin asiakas voi hallinnoida prosessia helpommin

  NYKYAIKAINEN TUOTANTO

  Nykyaikainen teknologia – rakennuselementtien ja talojen valmistaminen huippulaadulla nykyaikaista CNC-kalustoa käyttäen takaa parhaimman hinta/laatu-suhteen. Näin voimme tarjota 25% prosenttia halvemman hinnan. 

   Omakotitalo on perinteisesti suomalaisen asumisen unelma. Ylivoimainen enemmistö haluaisi asua omassa talossa. Omakotitalo koetaan omaksi reviiriksi missä toiminnan voi päättää itse. Omakotitalon yksityisyys ja viihtyisä pihamiljöö ovat arvossaan. Haaveista tehdään totta rakentamalla itse tai rakennuttamalla.

   Omakotirakentamiseen ryhtyvältä vaaditaan henkistä vahvuutta ja pitkäjänteisyyttä. Tehtävä on erittäin haastava, mutta myös innostava, rakentaminen ei voi olla kallis uusi harrastus. Useimmat oppivat jotain aivan uutta niin itsestään, puolisostaan kuin byrokratiastakin tämän rakennusprosessin aikana. Valmis oma talo palkitsee vuosien ponnistelut ja uhraukset. Oman talon rakentaminen on usein myös taloudellisesti kannattava ponnistus.

  Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Rakennusrasitteet Rakennuslupa haku ohjeita »

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400254214

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search