https://palveluita.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/56/toimistosiivous-kotisiivous-porrassiivous-helsinki_1718007353.jpeg

Ktk Siivous

KTK-siivouspalvelu on helppo ja toimiva ratkaisu jokapäiväisiin tarpeisiin. Siivoamme toimistot, kodit, ravintolat ja myymälät. Toimintaamme ohjaa päivittäin kolme keskeistä elementtiä: Taloudellisuus, Ekologisuus, Ergonomisuus.

Kuvaus

Toimistosiivous, kotisiivous, ravintolasiivous, porrassiivous, myymäläsiivous, kokolattiamaton pesu ym.

Vantaa, Espoo, Helsinki pk-seutu

Ktk Siivous on koti, toimisto, ravintola ja myymälä siivouksiin erikoistunut palveluyritys. Ktk Siivouksella on 10 vuoden kokemus siivoustöistä ja asiakaspalaute on ollut poikkeuksetta hyvää. Käytämme suomalaisen työterveyslaitoksen (TTL) suosittamia desinfiointiaineita ja puhdistustekniikoita.

Työnlaatua tukevat modernit:

  • välineet
  • koneet
  • siivousmenetelmät

Me Ktk Siivouksella ajattelemme, että siivous on ennen kaikkea palvelua. Uskomme että asiakkaillemme on tärkeää se, että he voivat luottaa kokonaisvaltaisesti ammattiosaamiseemme. Me tiedämme miten tilat pystyvät puhtaina ja edustavina, miten lattiamateriaaliat säilyvät pitkään kunnossa ja pinnat ovat hygieeniset ja turvalliset työskennellä ja palvella omia asiakkaita.

Kun tarvitset siivousta jollekin erityiskohteelle, kuten jääkaappi, lattiat ja ikkunat tai saunan kaikki pinnat, kerro meille! Teemme työn kohtuu hintaan, toiveidenne mukaisesti. Valitse itsellesi sopiva aika ja sijainti, sekä siivouspalvelu, soita tai laita vesti.

Teemme mielellämme

Seljapolku, 01360 Vantaa

Ilmoitukset

Tarjouspyyntö / yhteystiedot Olemme pitäneet palveluhinnat edullisena, tule ja tutustu...

Tarjouspyyntö

Yhteyshenkilöt

Toimistoassistentti