PAINO-PRINTTI on Cadnet Oy:n uudistettu tilauspalvelu ja nettikauppa.Valikoima laajenee koko ajan. Tutustu palveluihimme www.cadnet.fi.

Painotuotteet

Lähetä "Lataa aineisto" painikkeella aineisto painettavaksi tuotteen valikosta. Vaihtoehtona "Sunnitelu" valinnalla voit toteuttaa suunnitelman täällä.

Painotuotteet häihin

Painotuotteet ja somistus häihin.

Id-kortit henkilökortit

Kuvalliset henkilötunnistekortit ja id-kortit veronumerolla ovat pakollisia monilla työmailla.

Siirtokorikuorman merkintä

Valmistamme autojen siirtokorikuorma- / vaihtolavoihin taakse raidoitusmerkintöjä kilpinä ja tarroina! Moninainen tieliikennelaki 110§. on helpommin noudatettavissa käyttämällä meidän valmistamia kilpiä tai tarroja. * Sama tuote toimii päivällä ja pimeällä * Ei tarvita lisämerkintöjä * Raidoissa sertifioitu punaista heijastava materiaali. * Tuote voidaan valmistaa muodoltaa kohteeseen sopivaksi asiakkaan ohjeen mukaisesti.

Kyltit-Tarrat-Opasteet-Taulut

Hyödynnä tämän kaupan visualisointia lataamalla JPG-kuva koteesta mihin tuote tulee. Näin pystyt hahmottelemaan tuotteelle oikean koon. Voit ladata omia kuvia suunnitteluun ja scaalta niitä portaattomasti. Lisäämme tuotteita jatkuvasti kauppaan. Jos nyt ei löydy sopivaa, niin lähetä sulkakynällä viesti niin teemme haluamasi kyltin.

Julisteet

Julisteet ovat liuotinvapailla väreillä tulostettuja. Soveltuvat hyvin julkisiin tilohin ja kotiin. Voit lähettää tulostusvalmiin tiedoston tai suunnitella julisteen täällä.

Sisustus

Valokuavatapetit, canvastaulut, kuvalliset tyynyn päälliset ja julisteet sisustukseen. Kysy sulkakynällä lisää, soita tai tule käymään.

Monia muita tuotteita, tutustu verkkokauppaan tarvittaessa ole yhteydessä:

Cadnet Oy
Kukkomäki 23, 45610 KORIA
GSM 0400 846 288, 040 737 6155
cadnet(at)cadnet.fi