• 0504114212
 • myynti@palveluita.info

  Blog

  Previous Next

  Siivouspalvelut Kouvola, Hamina, Kotka

  Siivouspalvelut RediSiivous on siivouspalveluiden tuottamiseen erikoistunut sivusto. Siivouspalvelut toiminnasta meillä on vuosikymmenien kokemus olemme suorittaneet monenlaisia siivous tehtäviä, sekä palveluita. Asiakkaamme ovat myös ollut monipuolisesti eri kokoluokan ja eri alojen yrityksiä ja koteja, jotka vaativat palveluntoimittajalta laatua ja toimitusvarmuutta.

   Siivouspalvelut Espoo, Vantaa, Helsinki

  Bona-Siivous oy on kotisiivouksiin erikoistunut palveluyritys, Olemme toiminineet toiminimellä vuodesta 2008 ja tammikuussa 2018 meistä tuli osake- yhtiö. Itse yrityksen perustaja, Bona, alkoi yli 10 vuotta sitten tarjota siivouspalveluita kotitalouksille helpottaakseen ihmisten arkea. Bonan periaatteisiin kuului tehdä työ laadukkaasti ja luotettavasti. Näitä periaatteita noudatamme Bonasiivoukseen edelleen.

  Previous Next

  Siivouspalveluita ja siivouspalvelut  Espoo Vantaa Helsinki Uusimaa toiminta alueella.

  Toteutamme ammattitaidolla porrassiivouspalvelut, suosittelemme kokemuksen mukaisesti erillisiä (tilauksesta) osana porrassiivousta toteutettavia vuosittaisia peruspesuja ja vahauksia olemme aina puhelinsoiton päässä. Meiltä löytyy osaamista ja ammattitaitoa!

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  Jokeva kustannus
  Sierakiventie 8, 02780 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0504114212

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search