Siivouspalveluita ja siivouspalvelut  Espoo Vantaa Helsinki Uusimaa toiminta alueella.

Toteutamme ammattitaidolla porrassiivouspalvelut, suosittelemme kokemuksen mukaisesti erillisiä (tilauksesta) osana porrassiivousta toteutettavia vuosittaisia peruspesuja ja vahauksia olemme aina puhelinsoiton päässä. Meiltä löytyy osaamista ja ammattitaitoa!

logo

Siivouspalveluiden siivouspalvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Haluamme aina löytää parhaat ratkaisut asiakkaidemme ongelmiin ja tulemme mielellämme kertomaan lisää siivouspalveluistamme ja sen toimivuudesta, siivous on meille tuttua.

Kaipaatteko omaa tuttua ja turvallista luottosiivoojaa?

Yhteistyömme asiakkaan kanssa on palvelumme perusta!
  • Sopimukset laaditaan joustavaksi, emme sido asiakasta jäykkiin sopimusehtoihin, siivoamme myös sieltä missä likaa on. 
  • Siivouspalvelut turvallisesti omilta ammattisiivoojilta
  • Siivouspalvelut  suorittaa oma tuttu Luotto Siivooja, jonka kanssa voi sopia myös suoraan siivoukseen liittyvistä asioista ja siivouspalveluista. 

Siivoustyöt

  • Ota meihin yhteyttä, tulemme arvioimaan ja tekemään kilpailukykyisen tarjouksen yrityksellesi. Meillä siivoojat pysyvät samoina siivouskohteissamme.
  • Olemme luotettava yhteistyökumppani ja huolehdimme asiakkaidemme tilojen siisteydestä vankalla ammattitaidolla. Sopimussiivouspalvelumme kattavat lähes kaikenlaiset kiinteistöt.
  • Teemme asiakkaillemme sopimussiivouksen lisäksi myös toimistosiivoukset erikoissiivoukset, kuten ikkunoiden pesut, kokolattiamattojen pesut, lattioiden peruspesut ja vahaukset.

Sopimussiivoukset

Siivoamme kaikenlaiset toimistotilat sopimuksen mukaisesti. AT siivouspalveluiden organisaatio, sekä kumppanit takaa joustavan ja yksilöllisen palvelun. Työntekijöidemme sitoutuneisuus sekä pieni vaihtuvuus puolestaan takaavat turvallisen ja luotettavan ilmapiirin. Siivoamme myös sieltä missä likaa on, emme ole sidottu tiukkoihin työohjeisiin. Olemme aina puhelinsoiton päässä, meidät tavoittaa aina! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksesi tarpeisiin sopiva siivouspaketti!

Tilaussiivoukset

Hoidamme toimipaikassanne myös erikseen sovittavan tilaussiivoustyön luotettavasti ja ammattitaidolla. Kauttamme onnistuvat muun muassa lattioiden pesut ja vahaukset, ikkunoiden pesut sekä erilaiset suursiivoukset. Meiltä löytyy osaamista ja ammattitaitoa monenlaisiin siivoustehtäviin.

lisäksi tutustu palveluita.info informaatioon siivouspalveluista