• 0400800182
 • myynti@palveluita.info

  Blog

  B2B puhelinmyynti

  Autamme asiakkaitamme B2B sektoreilla markkinatiedustelussa ja yhteistyön avaamisessa. Olemme erikoistuneet pitkiin ja monivaiheisiin B2B myynnin prosesseihin, asiakkaamme ovat lähinnä pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

  VOIMME SOITTAA PUOLESTASI?

  B2B-PUHELINMYYNTI

  Huippumyynti on keskittynyt vaativiin puhelinmyynnin toimeksiantoihin, kaikkein pienimmillä yrityksillä ei ole pääsyä palveluiden piiriin myynti tuotteen kiinnostavuuden ja menestymisen odotusarvo on pieni tai myyntipalvelun hinta on kohtuuttoman suuri.

  Puhelinmyynti on tehokas tapa kasvattaa myyntiä ja kertoa potentiaalisille asiakkaille heille hyödyllisestä tuotteesta. Pystymme halutessamme myymään monimutkaisiakin palveluita puhelimessa, koska ennen myynnin aloittamista perehdymme tuotteisiin perinpohjaisesti, jolloin osaamme myydä tuotteita tehokkaasti selkeästi ja täsmällisesti.

  Huippumyynti auttaa niin lyhyissä markkinointikampanjoissa kuin pitkissä projekteissakin. Voit ulkoistaa meille myyntisi kokonaisuudessaan tai haluamiltasi osin. Kun liityt PalveluitaINFO hakemistoon teemme itsestään kuluitta markkinointityötä ja puhelin myyntiä kohdistettuna, hyödyt näistä sinäkin yksistään mukana olemalla hakemistossa.

   

  Tietoa hakemistosta

  PalveluitaINFO on ammattimainen ja luotettava yrityshakemisto. Voit nyt luoda ammatillisen yrityshakemiston, josta olet aina unelmoinut.

  Voit luoda ja hallita tehokkaasti minkä tahansa tyyppisiä hakemistoja.

  PalveluitaINFO
  Sinikalliontie 14, 02630 Espoo
  myynti@palveluita.info
  puh: 0400800182

  © 2019 PalveluitaINFO. Kaikki oikeudet pidätetään

  Search